Winkelwagen
Terug

Rösti met gebakken uitjes, kastanjechampignons en tzatziki

Fase 1
Rösti met gebakken uitjes, kastanjechampignons en tzatziki
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Rasp de komkommer en laat uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de champignons in plakjes en hak de peterselie fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en de helft van de knoflook aan. Voeg de champignons en smeerkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Bak dit circa 3-4 minuten. Doe de inhoud van het zakje rösti in de shakebeker, meng met 75 ml water en schud goed. Voeg vervolgens toe aan de koekenpan. Roerbak dit circa 10 minuten op middelhoog vuur en blijf roeren. Doe de Griekse yoghurt in een klein kommetje en voeg hier de mayonaise, komkommer, de rest van de knoflook en peterselie aan toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout. Serveer de tzatziki bij de rösti en de sla.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle rösti
  • 150 g kastanjechampignons
  • 25 g komkommer
  • 50 g sla
  • 2 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 tl mayonaise
  • 3 tl smeerkaas 20+
  • ½ ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl platte peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
317 Kcal
Vet 16,3 g
Koolhydraten 11,1 g
Vezels 6,5 g
Eiwitten 28,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rösti met gebakken uitjes, kastanjechampignons en tzatziki
Uw waardering