Romige spinazie spaghetti
Fase 1
Romige spinazie spaghetti
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de sjalot en de oregano zeer fijn en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de sjalot en de knoflook circa 1-2 minuten. Voeg de spinazie in delen toe en bak totdat deze is geslonken. Bestrooi met een beetje peper en zout. Voeg de roomkaas en de oregano toe en roer goed door. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de spinazie.
Tip: Òok lekker met garnalen of gerookte zalm.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
- 1 el roomkaas kruiden light
- 200 g verse spinazie
- ½ teentje knoflook
- ½ sjalot
- 1 tl verse oregano
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
332 Kcal | |
Vet | 15,1 g |
Koolhydraten | 11,9 g |
Vezels | 27,6 g |
Eiwitten | 23,1 g |
Schrijf uw eigen review