Winkelwagen
Terug

Roerbakschotel met varkensfilet

Fase 2A
Roerbakschotel met varkensfilet
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee.
Ingrediënten
  • 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
  • 150 g champignons in stukjes
  • 100 g varkensfilet of blanke schnitzel in blokjes
  • 50 g hamblokjes
  • ½ ui, in stukjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sambal Oelek
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
399 Kcal
Vet 18,2 g
Koolhydraten 13,1 g
Eiwitten 40,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roerbakschotel met varkensfilet
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.