Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette
Fase 2B
Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Maak de vinaigrette door de olijfolie, mosterd, azijn, het citroensap en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Meng de vinaigrette met de bietjes en laat circa 5-10 minuten marineren. Verdeel de rucola over een bord en meng met de bietjes, geitenkaas en de walnoten.
Ingrediënten
- 90-100 g verse geitenkaas
- 200 g gekookte rode bieten in stukjes
- Handje rucola
- 5 walnoten, fijngehakt
- 1½ el olijfolie
- ¼ tl mosterd
- ½ tl citoensap
- ¼ tl azijn
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
494 Kcal | |
Vet | 40,5 g |
Koolhydraten | 11,2 g |
Eiwitten | 17,4 g |
Schrijf uw eigen review