Winkelwagen
Terug

Rabarber crumble

Fase 2A
Rabarber crumble
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Breng de stukjes rabarber in een bodempje water aan de kook. Kook circa 10 minuten totdat ze zacht zijn. Roer regelmatig goed door. Giet het water af en pureer de rabarber met de staafmixer tot een moes. Voeg citroensap, kaneel en zoetstof naar smaak toe en meng door elkaar. Serveer de platte kaas in een schaaltje met daarbovenop de rabarbermoes en aardbeien. Verkruimel vervolgens de cantuccini eroverheen. Serveer met een blaadje verse munt en eventueel nog wat kaneel.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle cantuccini kokos
  • 50 g halfvolle platte kaas
  • 200 g rabarber, in stukjes
  • 100 g aardbeien
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl kaneel
  • Verse munt
  • Vloeibare stevia
Voedingswaarde per persoon
Energie
334 Kcal
Vet 11,9 g
Koolhydraten 22,0 g
Eiwitten 27,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rabarber crumble
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.