Winkelwagen
Terug

Quinoasalade met kalkoen

Fase 3
Quinoasalade met kalkoen
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ondertussen de kalkoenfilet op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoenfilet goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de komkommer in maantjes, de paprika in reepjes en de tomaat in partjes. Meng de quinoa en de groente in een diep bord. Trek de kalkoen met twee vorken uit elkaar en voeg toe aan de salade. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Ingrediënten
  • 120-150 g kalkoenfilet
  • 50 g quinoa
  • 50 g komkommer
  • 50 g tomaat
  • 50 g rode paprika
  • 25 g gemengde sla
  • ¼ rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
533 Kcal
Vet 25,1 g
Koolhydraten 34,9 g
Vezels 6,3 g
Eiwitten 38,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quinoasalade met kalkoen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.