Winkelwagen
Terug

Pompoensoep met gebakken coquilles

Fase 2C
Pompoensoep met gebakken coquilles
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Verhit de olijfolie in een diepe pan. Fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de stukjes pompoen toe en bak deze even mee. Giet de bouillon erbij en laat het circa 20 minuten koken. Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak de coquilles circa 1,5 minuut aan iedere kant tot ze goudbruin kleuren. Breng op smaak met wat peper en zout. Zet het vuur van de soep uit en pureer de soep met de staafmixer tot de gewenste dikte. Voeg de coquilles toe aan de soep.
Ingrediënten
  • 1 l groentebouillon
  • 300-400 g coquilles
  • 400 g Hokkaido pompoen in stukjes
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 el roomboter
  • Peper
  • Zout
  • Extra:
  • Staafmixer
Voedingswaarde per persoon
Energie
256 Kcal
Vet 10,8 g
Koolhydraten 11,5 g
Eiwitten 27,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pompoensoep met gebakken coquilles
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.