Winkelwagen
Terug

Pompoensoep met croutons

Fase 2C
Pompoensoep met croutons
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de pompen in grove stukken, snipper de ui en gember en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een diepe pan. Fruit hierin de ui, knoflook en gember circa 2 minuten. Voeg de pompoen toe en voeg bak deze mee. Giet de bouillon erbij en laat 20 minuten koken. Snijd ondertussen het lijnzaadbrood in blokjes en bak deze krokant in een koekenpan. Zet het vuur uit en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de croutons en tuinkers.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sesam lijnzaadbrood
  • 200 g Hokkaido pompoen
  • 250 ml (PS. food & lifestyle) kruidenbouillon
  • ¼ witte ui
  • ½ teentje knoflook
  • 2 cm gember
  • Handje tuinkers
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
302 Kcal
Vet 16,8 g
Koolhydraten 11,8 g
Vezels 25,9 g
Eiwitten 17,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pompoensoep met croutons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.