Winkelwagen
Terug

Penne met broccoli-notenpesto

Fase 3
Penne met broccoli-notenpesto
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes kook in circa 5 minuten beetgaar. Giet af en doe 125 gram broccoli samen met de hazelnoten, knoflook, Parmezaanse kaas, olijfolie en het citroensap in de blender of keukenmachine. Mix tot een smeuïge massa. Giet de penne af en meng met de broccoli-notenpesto. Meng met de rest van de broccoliroosjes en de rucola. Verbrokkel de feta eroverheen.
Tip: Garneer eventueel nog wat extra fijngehakte hazelnoten.
Ingrediënten
  • 50 g PS. penne
  • 75 g feta
  • 250 g broccoli
  • 10 g rucola
  • 15 g hazelnoten
  • ½ teentje knoflook
  • 15 g Parmezaanse kaas
  • 25 ml olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Zwarte peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
716 Kcal
Vet 50,4 g
Koolhydraten 17,0 g
Vezels 24,3 g
Eiwitten 36,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Penne met broccoli-notenpesto
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.