Winkelwagen
Terug

Pastasalade met gorgonzola, peer en balsamico

Fase 3
Pastasalade met gorgonzola, peer en balsamico
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de penne zoals vermeld op de verpakking en laat afkoelen. Pers de knoflook, snijd de champignons in partjes en de peer in halve plakjes. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de champignons en groene aspergetips toe en bak deze 4-5 minuten mee. Rooster in een droge koekenpan de walnoten goudbruin en zet apart. Verwarm de overige olie in dezelfde koekenpan en bak hierin de peer totdat deze zacht wordt en een beetje bruin kleurt. Leg de pasta op een bord en verdeel de groente, peer, gorgonzola en de walnoten eroverheen. Besprenkel met de balsamico azijn.
Ingrediënten
  • 50 g PS. penne
  • 25 g gorgonzola
  • 20 g walnoten
  • 100 g kastanje champignons
  • 75 g groene asperge tips
  • Handje rucola
  • 50 g peer
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el balsamico azijn
  • 2 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
639 Kcal
Vet 43,7 g
Koolhydraten 24,1 g
Vezels 20,3 g
Eiwitten 27,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pastasalade met gorgonzola, peer en balsamico
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.