Winkelwagen
Terug

Omelet met tomaat en zwarte olijven

Fase 1
Omelet met tomaat en zwarte olijven
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de tomaat in kleine stukjes en de lente-ui in ringetjes. Doe 100 ml water in de shaker en voeg de inhoud van het zakje omelet met kruiden toe samen met de helft van de lente-ui en een derde van de tomaat. Schud goed door elkaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de omelet gaar. Maak een salade van de gemengde sla, olijven en de overgebleven tomaat en lente-ui. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en serveer met de omelet.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle omelet met kruiden
  • 150 g tomaat
  • 20 g gemengde sla
  • 20 g zwarte olijven
  • 1 stengel lente-ui
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
383 Kcal
Vet 27,4 g
Koolhydraten 8,8 g
Vezels 6,9 g
Eiwitten 21,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omelet met tomaat en zwarte olijven
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.