Mediterraan broodje met spinazie en geitenkaas
Fase 1
Mediterraan broodje met spinazie en geitenkaas
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de babyspinazie met de rode wijnazijn en een halve eetlepel olijfolie. Bestrijk de plakjes courgette met rest van de olijfolie en bestrooi met wat zout. Gril de plakjes tot ze goudbruin kleuren. Snijd het Mediterraans broodje open en vul met spinazie, gegrilde courgette, olijven en de geitenkaas. Bestrooi met de rozemarijn.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met wat zongedroogde tomaatjes.
Ingrediënten
- 1 PS. food & lifestyle Mediterraan broodje
- 3 tl verse geitenkaas
- 90 g courgette in plakjes
- Handje babyspinazie
- 4 zwarte olijven, gehalveerd
- 1 el olijfolie
- ½ el rode wijnazijn
- 1 tl rozemarijn
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
291 Kcal | |
Vet | 19,4 g |
Koolhydraten | 10,8 g |
Eiwitten | 16,9 g |
Schrijf uw eigen review