Winkelwagen
Terug

Marokkaanse kippenlevertjes

Fase 2A
Marokkaanse kippenlevertjes
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de PS. food & lifestyle sojarijst 15-20 minuten in water met een bouillonblokje. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de uien tot ze goudbruin zijn, voeg de kippenlevertjes toe en bak nog circa 3 minuten. Voeg nu de groenten toe en laat nog circa 3 minuten bakken. Voeg de rijst, saffraan en gember toe. Doe het mengsel over in een ovenschaal. Giet er al roerend 1,5 kopje hete kippenbouillon bij, doe het deksel op de pan en zet die ongeveer 20 minuten in de oven. Daarna moet al het water verdampt zijn.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 50 g champignons, in plakjes
  • 1 groene paprika, in stukjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 tomaat ontveld, zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
  • 40-50 g kippenlevertjes
  • Zout
  • Peper
  • 1 snufje saffraan
  • 1 el olijfolie
  • 1 cm geraspte gember
  • Kippenbouillonblokje
Voedingswaarde per persoon
Energie
370 Kcal
Vet 14,9 g
Koolhydraten 15,5 g
Eiwitten 41,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Marokkaanse kippenlevertjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.