Winkelwagen
Terug

Makreelfilet met aardappelpuree en bleekselderij

Fase 3
Makreelfilet met aardappelpuree en bleekselderij
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook of stoom de aardappels in circa 15-20 minuten gaar. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de knoflook en ui circa 2 minuten. Voeg de bleekselderij toe en bak 3-4 minuten mee. Giet de aardappels af en voeg een scheutje melk toe. Stamp de aardappels tot een puree. Meng met de ui en de bleekselderij en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de gerookte makreelfilet, de geroosterde pijnboompitten en het takje verse rozemarijn.
Tip: Liever warme gerookte makreel? Bak deze dan circa 10 minuten om en om in een koekenpan.
Let op: Dit recept is pas toegestaan vanaf fase 3B
Ingrediënten
  • 2 kruimige aardappels in stukjes
  • 150-200 g gerookte makreelfilet
  • 200 bleekselderij in stukjes
  • ½ kleine rode ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • Scheutje (half)volle melk
  • Takje verse rozemarijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
747 Kcal
Vet 51,4 g
Koolhydraten 29,5 g
Eiwitten 39,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Makreelfilet met aardappelpuree en bleekselderij
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.