Winkelwagen
Terug

Kokos panna cotta met gezouten karamelstroop

Fase 1
Kokos panna cotta met gezouten karamelstroop
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Zorg dat de gelatine klaar is voor gebruik (volg de aanwijzingen op de verpakking). Meng de magere platte kaas met de gelatine en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verbrokkel de cantuccini in een glas en schep daar vervolgens de panna cotta overheen. Maak ieder glas af met een eetlepel gezouten karamelstroop en een takje verse munt. Let op! Dit is een nagerecht voor speciale gelegenheden en feestdagen.
Tip: Vanaf fase 2A lekker met rode besjes.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle cantuccini kokos
  • 2 el PS. food & lifestyle gezouten karamelstroop
  • 200 g magere platte kaas
  • 2 blaadjes gelatine
  • 2 takjes verse munt
Voedingswaarde per persoon
Energie
166 Kcal
Vet 5,1 g
Koolhydraten 10,3 g
Vezels 2,7 g
Eiwitten 19,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kokos panna cotta met gezouten karamelstroop
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.