Winkelwagen
Terug

Knoflook-citroengamba’s met gevulde champignons

Fase 1
Knoflook-citroengamba’s met gevulde champignons
schedule40 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snipper de rode ui heel fijn, pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Voeg de garnalen toe en roer goed door. Laat minimaal 30 minuten marineren in de koelkast. Verwarm de oven voor op 190 ⁰C. Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd heel fijn. Haal de steeltjes van de champignons en snijd ook heel fijn. Meng de tomaat, steeltjes van de champignons, rode ui en Provençaalse kruiden met de roomkaas in een kommetje. Vul de champignons met het mengsel. Zet voor 8-10 minuten in de voorverwarmde oven. Gril de gamba’s om en om totdat ze roze en gaar zijn. Serveer met de gevulde champignons.
Ingrediënten
  • 150-200 g grote garnalen
  • 100 g champignons
  • 100 g tomaat
  • 3 tl roomkaas light
  • ¼ rode ui
  • 1 tl Provençaalse kruiden
Marinade
  • 1½ el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1 tl citroenrasp
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el verse peterselie
Voedingswaarde per persoon
Energie
356 Kcal
Vet 19,3 g
Koolhydraten 8,5 g
Vezels 3,5 g
Eiwitten 34,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knoflook-citroengamba’s met gevulde champignons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.