Winkelwagen
Terug

Heilbotfilet met geroosterde bloemkool en salade

Fase 2A
Heilbotfilet met geroosterde bloemkool en salade
schedule35 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C. Meng 1 eetlepel olijfolie met de geperste knoflook en bestrijk de bloemkool hiermee. Bestrooi met wat versgemalen peper en zout. Leg de bloemkool in ovenschaaltje of op een, met bakpapier beklede, bakplaat. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de heilbotfilet met een beetje peper en zout circa 4 minuten aan beide zijden. Serveer met de bloemkool, gemengde sla en stukjes tomaat.
Tip: Lekker met de tzatziki uit het PS. food & lifestyle kookboek.
Ingrediënten
  • 150-200 g heilbotfilet
  • 100 g bloemkool
  • 2 tomaten in kwarten
  • Flinke hand sla
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1,5 el olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
355 Kcal
Vet 20,9 g
Koolhydraten 9,0 g
Eiwitten 30,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heilbotfilet met geroosterde bloemkool en salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.