Winkelwagen
Terug

Haringsalade met biet, augurk en aardappel

Fase 3
Haringsalade met biet, augurk en aardappel
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Schil de aardappel, snijd in plakjes en kook beetgaar. Kook het ei hard en laat zowel de aardappelschijfjes als het ei afkoelen. Schil de bieten. Snijd vervolgens de haring en bieten in stukjes, de ui en bosui in ringen, de augurk in reepjes en het ei in plakjes. Verdeel alle ingrediënten over het bord, besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met de chilivlokken en peper en zout.
Ingrediënten
  • 50 g aardappel
  • 100-150 g haring
  • 1 ei
  • 150 g rode bieten
  • 50 g augurk
  • 1 bosui
  • ¼ ui
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Snufje chilivlokken
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
525 Kcal
Vet 34,0 g
Koolhydraten 21,7 g
Vezels 7,2 g
Eiwitten 29,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Haringsalade met biet, augurk en aardappel
Uw waardering