Groentesalade met halloumi
Fase 3
Groentesalade met halloumi
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de paprika’s en halloumi in reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaatjes. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de halloumi tot er een krokante korst ontstaat. Voeg de laatste 3-4 minuten de rode ui en cherrytomaatjes toe. Vet ondertussen de paprika’s in met de overige olijfolie en gril circa 5 minuten in een grillpan. Leg de sla in een diep bord en verdeel hier de gegrilde paprika’s, halloumi, rode ui en cherrytomaatjes overheen. Breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
- 100 g halloumi
- 100 g cherrytomaatjes
- 50 g rode paprika
- 50 g groene paprika
- 30 g gemengde sla
- ¼ rode ui
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
472 Kcal | |
Vet | 35,0 g |
Koolhydraten | 11,4 g |
Vezels | 5,0 g |
Eiwitten | 25,4 g |
Schrijf uw eigen review