Bereiding
Doe alle groenten in een grote kom of blender. Voeg de knoflook, lente-ui, witte wijnazijn, olijfolie en een beetje zout toe. Pureer in een blender of met een staafmixer tot een egale soep. Zet de soep minimaal 30 minuten in de koelkast of voeg ijsblokjes als je de soep direct wil serveren.
Tip: Lekker met PS. food & lifestyle crackers met verse geitenkaas.
Ingrediënten
- ¼ groene paprika in stukjes
- ½ komkommer in stukjes
- Handje rucola
- 2 stengels lente-ui in ringetjes
- ½ teentje knoflook, gepeld
- 1 el witte wijnazijn
- 1 el olijfolie
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
134 Kcal | |
Vet | 10,9 g |
Koolhydraten | 4,7 g |
Eiwitten | 2,4 g |
Schrijf uw eigen review