Winkelwagen
Terug

Groene curry met kip en artisjok

Fase 2B
Groene curry met kip en artisjok
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet in stukjes, de ui en knoflook fijn en de artisjokharten in grove stukken. Verhit de kokosolie in een pan en fruit de knoflook en de ui aan. Doe de stukjes kipfilet erbij en bak goudbruin. Voeg de currypasta toe en bak circa 1 minuut mee. Voeg daarna de artisjokharten en de kokosmelk toe. Kook 15 minuten op laag vuur met de deksel op de pan. Voeg de laatste 5 minuten de spinazie toe. Breng daarna op smaak met de vis- en oestersaus en voeg het limoensap toe.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 150 g artisjokharten
  • Handje verse spinazie
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui
  • 125 ml kokosmelk
  • 1 el limoensap
  • 1 el groene currypasta
  • 1 el kokosolie
  • 1 tl vissaus
  • 1 el oestersaus
Voedingswaarde per persoon
Energie
453 Kcal
Vet 25,4 g
Koolhydraten 30,4 g
Vezels 3,9 g
Eiwitten 24,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene curry met kip en artisjok
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.