Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de rijst in het zakje zitten en kook circa 15 minuten in een ruime hoeveelheid water. Bak in een niet ingevette koekenpan het gehakt rul. Voeg de knoflook en ui toe en fruit aan. Voeg vervolgens de champignons en tomatenpuree toe en bak mee. Giet de rijst af en voeg toe aan de koekenpan. Breng op smaak met de komijn, rode peper en eventueel zout. Vet een
ovenschaal in met de olijfolie en vul de tomaten met de vulling. Zet voor circa 5 minuten in de voorverwarmde oven. Heb je vulling over? Serveer deze er dan los bij.
Tip: Ook lekker met geroosterde pijnboompitten erdoorheen vanaf fase 2B
Ingrediënten
1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
40 g rundertaraar
150 g tomaat, uitgehold
50 g champignons in plakjes
½ ui, gesnipperd
1 el tomatenpuree
1 el olijfolie
1 teen knoflook, geperst
1 tl gemalen komijn
1 rode peper, zaadlijst verwijderd en fijngesnipperd