Gevulde aubergine met tonijn
Fase 2A
Gevulde aubergine met tonijn
schedule50 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng de paprika, ui, knoflook, Italiaanse kruiden en tonijn in een kom en schep er 1 el olie door. Vul de auberginehelften hiermee. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak het ca. 40 minuten in de oven.
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 160 g tonijn in blik in water
- ½ rode paprika, fijngesneden
- ½ ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 2 el Italiaanse kruiden
- 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
318 Kcal | |
Vet | 40,3 g |
Koolhydraten | 11,5 g |
Eiwitten | 13,3 g |
Schrijf uw eigen review