Gestoomde zalm met broccoli, bloemkool en wortel

Fase 2C
Gestoomde zalm met broccoli, bloemkool en wortel
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart354 calorieën
Leg de bloemkool, wortel en de zalm in een stoompan. Breng het water aan de kook en stoom de vis en de groenten gaar in circa 7-10 minuten, Voeg na 3 minuten de broccoli toe. Breng op smaak met dille en wat peper en zout.
Gestoomde zalm met broccoli, bloemkool en wortel
Energie
Kcal 354 Kcal
Vet 17,7 g
Koolhydraten 9,3 g
Eiwitten 35,5 g
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g broccoli in roosjes
  • 100 g bloemkool in roosjes
  • 100 g wortel in schijfjes
  • 1 tl dille
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gestoomde zalm met broccoli, bloemkool en wortel
Uw waardering