Gerookte makreelsalade met mosterd dressing
Fase 1
Gerookte makreelsalade met mosterd dressing
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en witte wijnazijn. Doe de rucola op een bord en verdeel de makreel, ui en de tomaatjes eroverheen. Besprenkel met de dressing en knijp het partje citroen uit over de salade.
Ingrediënten
- 150-200 g gerookte makreel (peper)
- Flinke hand rucola
- 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- ¼ ui in ringen
- Partje citroen
- 1 el olijfolie
- 1 tl sterke mosterd
- 1 el witte wijnazijn
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
495 Kcal | |
Vet | 38,2 g |
Koolhydraten | 6,4 g |
Eiwitten | 29,3 g |
Schrijf uw eigen review