Gegrilde courgettesalade met mozzarella en pesto
Fase 2B
Gegrilde courgettesalade met mozzarella en pesto
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Schaaf de courgette in linten en bestrijk met de olie. Laat een grillpan goed heet worden en gril de plakken goudbruin. Bestrooi met zout en peper. Rooster de pijnboompitten en hak de basilicum grof. Meng de gegrilde courgettelinten met de pesto en verdeel de mozzarella en de pijnboompitten eroverheen. Garneer met de basilicum.
Ingrediënten
- ½ (200 g) courgette
- 90-100 mozzarella light
- 1 el pesto
- 1 el pijnboompitten
- 5 g verse basilicum
- Zout
- Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
366 Kcal | |
Vet | 21,9 g |
Koolhydraten | 15,0 g |
Vezels | 1,8 g |
Eiwitten | 26,4 g |
Schrijf uw eigen review