Fusilli met ham en champignonroomsaus
Fase 1
Fusilli met ham en champignonroomsaus
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Bak de champignons, spinazie en knoflook op middelhoog vuur in de olie en draai het vuur laag. Voeg de hamreepjes en roomkaas toe en warm het geheel goed door.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle Fusilli
- 40-50 g hamreepjes
- 200 g spinazie
- 125 g champignons in kwarten
- 1 el roomkaas light bieslook
- 1 el olijfolie
- ½ teentje knoflook, geperst
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
349 Kcal | |
Vet | 16,8 g |
Koolhydraten | 4,5 g |
Eiwitten | 35,3 g |
Schrijf uw eigen review