Winkelwagen
Terug

Fusilli amatriciana

Fase 1
Fusilli amatriciana
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de gerookte kipreepjes bruin en krokant. Voeg de rest van de olijfolie toe aan de zelfde pan en fruit de ui en de knoflook 2-3 minuten. Voeg de champignons toe en bak 3-4 minuten mee. Voeg de chilivlokken en de tomaten toe en breng aan de kook. Druk met een pollepel de tomaten stuk en laat 5 minuten sudderen. Breng eventueel op smaak met wat peper en zout. Giet de fusilli af en schep door de saus. Garneer met de basilicumblaadjes en serveer direct.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 40-50 g gerookte kip in reepjes
  • 100 g tomaten uit blik
  • 150 g champignons in kwarten
  • 1 el olijfolie
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ¼ tl chilivlokken
  • 1 klein handje verse basilicumblaadjes
  • Peper
  • Zout
Extra ingrediënten
  • Maak de pasta vanaf fase 2 af met een handje geraspte 30+ kaas of Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde per persoon
Energie
306 Kcal
Vet 13,8 g
Koolhydraten 12,7 g
Vezels 6,0 g
Eiwitten 29,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli amatriciana
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.