Winkelwagen
Terug

Frisse rijstsalade met rode biet en radijsjes

Fase 2A
Frisse rijstsalade met rode biet en radijsjes
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in kwarten en de komkommer, radijsjes en rode biet in kleine stukjes. Snipper de ui en hak de munt, peterselie en basilicum fijn. Meng de rijst met de komkommer, cherrytomaatjes, radijsjes, rode biet, kappertjes en de ui. Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap en -rasp, peper en zout. Besprenkel de salade met de dressing en maak af met de groene kruiden.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 100 g komkommer
  • 4 cherrytomaatjes
  • 4 radijsjes
  • ½ gekookte rode biet
  • ¼ rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el kappertjes
  • 1 tl citroenrasp
  • 1 tl citroensap
  • 5 g verse munt
  • 5 g verse peterselie
  • 5 g verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
330 Kcal
Vet 12,6 g
Koolhydraten 18,7 g
Vezels 8,8 g
Eiwitten 33,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frisse rijstsalade met rode biet en radijsjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.