Winkelwagen
Terug

Dorade met krieltjes en artisjok

Fase 3
Dorade met krieltjes en artisjok
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Breng de dorade en krieltjes op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes in circa 10-12 minuten gaar. Verhit ondertussen de overige olijfolie in een andere koekenpan. Bak de doradefilet circa 2-3 minuten op de huid, draai om en bak nogmaals circa 2 minuten. Halveer de cherrytomaatjes, snijd de rode peper in ringetjes en laat de artistjokken uitlekken. Serveer de doradefilet met de krieltjes, cherrytomaatjes en artistjok. Maak af met de rode peper, kappertjes en verse basilicum. Breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 150-200 g dorade
  • 50 g krieltjes
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 150 g artisjok
  • ¼ rode peper
  • 1 tl kappertjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 takje verse basilicum
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
452 Kcal
Vet 22,8 g
Koolhydraten 28,3 g
Vezels 5,4 g
Eiwitten 30,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dorade met krieltjes en artisjok
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.