Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de currypasta door de ingrediënten met elkaar te mengen in de keukenmachine tot een smeuïg mengsel. Verhit de kokosolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper, zout en de garam masala kruiden. Kook de broccoli en bloemkool beetgaar in ruim water en het halve bouillonblokje. Giet de rijst af en voeg deze samen met twee eetlepels currypasta toe aan de kip. Voeg de kookroom, platte kaas, broccoli, bloemkool, lente-ui en de tomaat toe. Warm nog even goed door en breng eventueel nog extra op smaak met wat peper en zout.
Tip: De rest van de currypasta kun je (in een goed afgesloten bakje of potje) 2 à 3 weken in de koelkast bewaren.
Ingrediënten
1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
40-50 g kipfilet in stukjes
1 el kookroom light
1 el magere platte kaas
100 g groente (bloemkool, broccoli en tomaat) in stukjes