Winkelwagen
Terug

Courgettesoep met zalmsnippers en peterselie

Fase 1
Courgettesoep met zalmsnippers en peterselie
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de courgette in blokjes, de zalm in snippers, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de knoflook en ui. Voeg de courgette toe en bak nog 5 minuten mee. Bereid ondertussen de bouillon en schenk bij de groente. Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met versgemalen peper. Roer de kookroom erdoor en maak af met de zalmsnippers en peterselie. Besmeer de crackers met de zuivelspread en eet er los bij.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle meerzaden crackers
  • 40-50 g gerookte zalm
  • 250 ml (PS. food & lifestyle) kruidenbouillon
  • 1 el roomkaas light
  • 100 g courgette
  • 1 ½ el kookroom light
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 takje verse peterselie
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
440 Kcal
Vet 31,6 g
Koolhydraten 10,3 g
Vezels 6,9 g
Eiwitten 25,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Courgettesoep met zalmsnippers en peterselie
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.