Winkelwagen
Terug

Carpaccio maaltijdsalade met fusilli

Fase 3
Carpaccio maaltijdsalade met fusilli
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli zoals vermeld op de verpakking en laat afkoelen. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze lichtbruin kleuren. Snijd de carpaccio in stukjes, de zongedroogde tomaten in reepjes, de rode ui in halve ringen en halveer de cherrytomaatjes. Meng de fusilli met de truffelmayonaise en voeg vervolgens de carpaccio, rucola, zongedroogde tomaten, cherrytomaatjes en rode ui toe. Roer door elkaar. Garneer met de Parmezaanse kaas en pijnboompitten en besprenkel met de olijfolie en balsamicoazijn.
Ingrediënten
  • 50 g PS. fusilli
  • 50 g carpaccio
  • 30 g rucola
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 20 g zongedroogde tomaten
  • ¼ rode ui
  • 10 g pijnboompitten
  • 15 g Parmezaanse kaas
  • 1 el truffelmayonaise
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
Voedingswaarde per persoon
Energie
620 Kcal
Vet 31,2 g
Koolhydraten 33,1 g
Vezels 20,7 g
Eiwitten 39,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carpaccio maaltijdsalade met fusilli
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.