Winkelwagen
Terug

Broodje carpaccio

Fase 1
Broodje carpaccio
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven op 200 ⁰C. Rooster het broodje circa 5-10 minuten in de oven, zodat deze een beetje knapperig wordt en laat vervolgens afkoelen. Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in stukjes. Maak een salade van de sla, tomaat en komkommer. Besprenkel met de honing-mosterd dressing. Snijd het broodje doormidden en beleg met de carpaccio. Bestrooi met wat peper en zout en verdeel de truffelmayonaise en de rucola eroverheen. Serveer de salade bij het broodje carpaccio.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle meerzaden bolletje
  • 1 el PS. food & lifestyle honing-mosterd dressing
  • 30 g rundercarpaccio
  • 50 g gemengde sla
  • 100 g tomaat
  • 100 g komkommer
  • 5 g rucola
  • 2 tl truffelmayonaise
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
359 Kcal
Vet 22,3 g
Koolhydraten 9,3 g
Vezels 12,8 g
Eiwitten 23,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Broodje carpaccio
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.