Winkelwagen
Terug

Brood met ricotta en balsamico tomaatjes

Fase 3
Brood met ricotta en balsamico tomaatjes
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de tomaatjes, pers de knoflook en snijd de basilicum in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de tomaatjes, balsamicoazijn en Italiaanse kruiden toe en bak 3-4 minuten. Besmeer beide sneetjes met de ricotta en beleg met de cherrytomaatjes. Garneer met de basilicum en pijnboompitjes en breng op smaak met peper en zout. Eet de overige cherrytomaatjes er los bij.
Ingrediënten
  • 2 sneetjes PS. lower carb bread
  • 2 el ricotta
  • 150 g cherrytomaatjes
  • 1 el balsamicoazijn
  • 5 g pijnboompitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 5 g basilicum
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
352 Kcal
Vet 20,8 g
Koolhydraten 13,6 g
Vezels 7,8 g
Eiwitten 24,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brood met ricotta en balsamico tomaatjes
Uw waardering