Winkelwagen
Terug

Boerenkoolsalade met zalm

Fase 1
Boerenkoolsalade met zalm
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bestrooi de zalm met peper en rozemarijn. Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalm op middelmatig uur een paar minuten zachtjes aan. Draai de zalmfilet om en laat op laag vuur nog circa 4-5 minuten doorgaren. Meng de boerenkool met de PS. food & lifestyle mosterd-dille dressing. Doe de boerenkoolsalade op een bord en verdeel de tomaatjes er overheen. Bestrooi de zalm met wat zout en leg op het midden van het bord. Serveer met de partjes limoen.
Tip: -
Ingrediënten
  • 1 el PS. food & lifestyle mosterd-dille dressing
  • 150-200 g zalmfilet
  • 50 g boerenkool, klein gesneden
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • ½ el olijfolie
  • 2 partjes limoen
  • Rozemarijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
389 Kcal
Vet 25,7 g
Koolhydraten 5,3 g
Eiwitten 32,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boerenkoolsalade met zalm
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.