Winkelwagen
Terug

Bloemkoolrijst met pompoen, broccoli en cashewnoten

Fase 3
Bloemkoolrijst met pompoen, broccoli en cashewnoten
schedule35 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de pompoen en avocado in blokjes, de broccoli in roosjes, snipper de ui en pers de knoflook. Verdeel de ui, knoflook, pompoen en broccoli over een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met de tijm, peper en zout. Hussel goed om en zet voor circa 25 minuten in de oven. Schep halverwege om. Kook de bloemkoolrijst in 1 à 2 minuten gaar. Schep de bloemkoolrijst in een diep bord en verdeel hier de pompoen, broccoli en avocado overheen. Maak af met de cashewnoten en breng eventueel nog op smaak met wat peper en zout.
Ingrediënten
  • 100 g bloemkoolrijst
  • 75 g pompoen
  • 100 g broccoli
  • ¼ ui
  • ½ avocado
  • 30 g cashewnoten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 takje tijm
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
537 Kcal
Vet 45,4 g
Koolhydraten 13,5 g
Vezels 9,7 g
Eiwitten 13,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bloemkoolrijst met pompoen, broccoli en cashewnoten
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.