Winkelwagen
Terug

Bietensoep met feta

Fase 2A
Bietensoep met feta
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de stukjes rode biet toe en roer even goed door. Pureer, met behulp van de staafmixer, tot een egale soep. Doe de soep in een kom en verbrokkel de feta eroverheen. Garneer met de verse peterselie.
Ingrediënten
  • 350 ml kruidenbouillon
  • 90-100 g feta light
  • 250 g gekookte rode bieten in stukjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ½ olijfolie
  • Verse peterselie
  • Extra: staafmixer
Voedingswaarde per persoon
Energie
288 Kcal
Vet 14,3 g
Koolhydraten 16,0 g
Eiwitten 19,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bietensoep met feta
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.