Bietensalade met mozzarella
Fase 2A
Bietensalade met mozzarella
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Maak een dressing van de olijfolie, balsamicoazijn, mosterdzaadjes, versgemalen peper en het citroensap. Verdeel de bietjes, rucola en de mozzarella op een bord. Besprenkel met de dressing en maak af met de gehakte walnoten.
Ingrediënten
- 2 (voor)gekookte bieten, in stukjes
- Flinke hand rucola
- 90-100 g mozzarella light
- 5 walnoten, fijngehakt
- 1 el olijfolie
- 1 tl balsamicoazijn
- 1 tl citroensap
- 1 tl mosterdzaadjes
- Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
431 Kcal | |
Vet | 28,7 g |
Koolhydraten | 15,2 g |
Eiwitten | 23,3 g |
Schrijf uw eigen review