Bieslook-omelet met gebakken groente
Fase 1
Bieslook-omelet met gebakken groente
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de courgette en champignons in plakjes en de tomaatjes doormidden. Snipper de ui en hak de bieslook fijn. Verhit de helft olijfolie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de groentes toe en bak 3-4 minuten mee. Breng op smaak met wat peper en zout. Bereid de omelet volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar meng het beslag van tevoren met de fijngehakte bieslook en roer goed door. Serveer de omelet met de groente en garneer eventueel met verse basilicum.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle omelet met kruiden
- 25 g courgette
- 25 g cherrytomaatjes
- 50 g champignons
- 25 g rode ui
- 1 el olijfolie
- 1 el bieslook
- Optioneel: verse basilicum
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
254 Kcal | |
Vet | 14,4 g |
Koolhydraten | 7,1 g |
Vezels | 3,6 g |
Eiwitten | 22,2 g |
Schrijf uw eigen review