Winkelwagen
Terug

Bieslook-omelet met gebakken groente

Fase 1
Bieslook-omelet met gebakken groente
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de courgette en champignons in plakjes en de tomaatjes doormidden. Snipper de ui en hak de bieslook fijn. Verhit de helft olijfolie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de groentes toe en bak 3-4 minuten mee. Breng op smaak met wat peper en zout. Bereid de omelet volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar meng het beslag van tevoren met de fijngehakte bieslook en roer goed door. Serveer de omelet met de groente en garneer eventueel met verse basilicum.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle omelet met kruiden
  • 25 g courgette
  • 25 g cherrytomaatjes
  • 50 g champignons
  • 25 g rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el bieslook
  • Optioneel: verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
254 Kcal
Vet 14,4 g
Koolhydraten 7,1 g
Vezels 3,6 g
Eiwitten 22,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bieslook-omelet met gebakken groente
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.