Winkelwagen
Terug

Banoffee cheesecake

Fase 1
Banoffee cheesecake
schedule140 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de roomboter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel en op laten stijven in de koelkast. Meng de inhoud van het zakje dessert banaan kaneel en het zakje dessert karamel toffee door de platte kaas. Week ondertussen de gelatineblaadjes circa 5 minuten in een bodempje koud water. Verwarm 160 ml water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het banaan- en karameltoffeemengsel. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi het taartje voor het serveren met een beetje cacaopoeder en de chocoladeparels. Let op! Dit is een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PS. food & lifestyle afslankprogramma zit.
Ingrediënten
  • 4 zakjes PS. food & lifestyle speculaas biscuitjes
  • 1 zakje PS. food & lifestyle dessert banaan kaneel
  • 1 zakje PS. food & lifestyle dessert karamel toffee
  • 1 zakje PS. food & lifestyle chocoladeparels
  • 500 g magere platte kaas
  • 2 el roomboter, gesmolten
  • 5 gelatineblaadjes
  • Cacaopoeder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Banoffee cheesecake
Uw waardering