Winkelwagen
Terug

Bagel met zalm, roomkaas en veldsla

Fase 3
Bagel met zalm, roomkaas en veldsla
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid het deeg zoals vermeld op de verpakking en laat 50 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel het deeg in vijf delen en vorm van ieder stuk deeg een plat rondje. Maak een gat in het midden van circa 3 cm doorsnede en bak dan circa 40 minuten op 180 °C. Laat afkoelen en snijd één bagel doormidden. Besmeer beide kanten met roomkaas en beleg met gerookte zalm en veldsla. Breng op smaak met wat peper en zout. Snijd de komkommer in plakjes en eet er los naast.
Ingrediënten
  • 1 bagel van PS. life protein rich bread
  • 50 g gerookte zalm
  • 150 g komkommer
  • 20 g roomkaas naturel
  • 20 g veldsla
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
378 Kcal
Vet 18,3 g
Koolhydraten 6,1 g
Vezels 5,6 g
Eiwitten 47,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bagel met zalm, roomkaas en veldsla
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.