Aspergesalade met mozzarella en tomaat
Fase 2A
Aspergesalade met mozzarella en tomaat
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwijder de houtachtige onderkant van de aspergetips en halveer ze. Laat een grillpan goed heet worden en gril de asperges circa 4 minuten. Laat even afkoelen. Meng de mozzarella, gegrilde asperges, tomaat en komkommer goed door elkaar. Maak een dressing van de olie, Italiaanse kruiden, peper en zout. Besprenkel de salade met de dressing en schep nogmaals om. Garneer met de verse munt.
Tip: Lekker met een beetje balsamico azijn.
Ingrediënten
- 90 g mozzarella light, in stukjes
- 100 g groene aspergetips
- 75 g tomaten, in stukjes
- 75 g komkommer, in stukjes
- 1 el olijfolie
- Takje verse munt
- Italiaanse kruiden
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
283 Kcal | |
Vet | 18,7 g |
Koolhydraten | 8,1 g |
Eiwitten | 19,2 g |
Schrijf uw eigen review