Andijviesalade met zalm, tomaat en mosterddressing

Fase 1
Andijviesalade met zalm, tomaat en mosterddressing
schedule20 min. preparation
people1 Person
show_chart470 calorieën
Kook het ei halfzacht in circa 6-7 minuten of hard in circa 10 minuten. Laat even afkoelen en snijd vervolgens in partjes. Kruid de zalm naar smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de zalm circa 2-3 minuten per kant. Laat even afkoelen en snijd de zalm dan in stukjes. Maak een dressing van de rest van de olijfolie, mosterd, het citroensap en wat peper en zout. Leg de andijvie in een diep bord en verdeel de zalm, tomaten, rode ui, avocado en de partjes ei eroverheen. Maak de salade af met de dressing.
Tip: Vanaf fase 2A kun je het citroensap eventueel vervangen door vers sinaasappelsap.
Ingrediënten
  • 100-150 g verse zalmfilet
  • 1 ei
  • 75 g andijvie
  • 100 g tomaten in partjes
  • ¼ avocado in stukjes
  • ¼ rode ui in halve ringen
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • ½ tl mosterd
  • Knoflookpoeder
  • Peper
  • Zout
Andijviesalade met zalm, tomaat en mosterddressing
Energie
Kcal 470 Kcal
Vet 35,1 g
Koolhydraten 6,8 g
Eiwitten 29,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Andijviesalade met zalm, tomaat en mosterddressing
Uw waardering