Winkelwagen
Terug

Andijviesalade met gebakken heilbot

Fase 1
Andijviesalade met gebakken heilbot
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bestrooi de heilbotfilet met wat peper en zout. Verhit de olijfolie in de pan en bak circa 4-5 minuten aan beide kanten. Maak een kwarksausje door de kwark te mengen met de knoflook en wat peper en zout. Verdeel de andijvie, gemengde sla en de tomaatjes op een bord. Serveer met heilbotfilet, het kwarsausje en het schijfje citroen.
Ingrediënten
  • 150-200 g heilbotfilet
  • 2 el magere kwark
  • Handje andijvie in stukjes
  • Hand gemengde sla
  • 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • Schijfje citroen
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
295 Kcal
Vet 15,9 g
Koolhydraten 6,9 g
Eiwitten 29,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Andijviesalade met gebakken heilbot
Uw waardering