Doe 120 ml water in de shaker en de inhoud van 1 zakje dessert aardbei. Schud goed en doe in een kom. Herhaal deze stap voor het andere zakje. Klop de eiwitten stijf in een andere, vetvrije kom. Spatel daarna het opgeklopte eiwit voorzichtig door het aardbei dessert. Voeg het limoensap toe en eventueel een beetje zoetstof en zet 10-15 minuten in de koelkast. Verdeel de mousse over 4 kleine glaasjes en garneer met wat munt of basilicum en een gehalveerd PS. food & lifestyle vanillebiscuitje.
Let op! Dit is een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PS. food & lifestyle afslankprogramma zit.
Tip: Vanaf fase 2 kun je garneren met wat vers fruit, zoals bramen, bosbessen of aardbeien.
Ingrediënten
2 zakjes PS. food & lifestyle dessert aardbei
2 zakjes PS. food & lifestyle boter vanille biscuits