Winkelwagen
Terug

46 jaar uit Deinze

"Van moe en futloos naar stralend en weer lekker mijn vel!*"

Tijd voor actie!

Voeding en gezond leven zijn altijd al belangrijke onderwerpen geweest in mijn leven. Desondanks voelde ik mij vorig jaar niet meer lekker in mijn vel: puberende kinderen en post-coronastress op het werk. Ik voelde me moe en futloos, had geen energie meer om gezond te koken of te sporten. Dit uitte zich mentaal maar ook fysiek, negeren kon ik niet meer: actie was nodig!

Lekker én gezond eten

Vanwege mijn passie voor voeding wilde ik niet zomaar een dieet volgen. Ik ging op zoek naar een uitgebalanceerd en wetenschappelijk onderbouwd programma waar ik kon blijven genieten van lekker en gezond eten. Ik wilde een eetpatroon dat past binnen een druk gezin met opgroeiende kinderen en dat ik gemakkelijk kon volhouden ook op lange termijn.

Zo kwam ik in september 2022 terecht bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, Ruth van Slanker zo! in Eeklo. Samen met diëtiste Ruth stelde ik een persoonlijk programma op aangepast aan mijn doel. Met het PS. food & lifestyle programma bouwde ik niet alleen mijn voedingspatroon maar mijn volledige manier van leven om naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. En dit zonder inleveren van kwaliteit!

Gewoon blijven genieten

Na 6 maanden behaalde ik mijn streefdoel én kan ik dit behouden! Genieten van gezellige avonden samen met het gezin, familie en vrienden, compleet met een drankje en lekker hapje: alles kan en mag.

Met nog steeds zes eetmomenten per dag, een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten uit het PS. life gamma en een verscheidenheid aan verrassende recepten heb ik nooit het idee dat ik iets moet laten en kan ik blijven genieten!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 46 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer