Winkelwagen
Terug

39 jaar

"Samen hebben we de stap gezet!*"

Een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt heeft zelf het programma gevolgd. Dat is haar zo goed bevallen dat ze zich door middel van diverse trainingen bij PS. food & lifestyle heeft gespecialiseerd als voedingscoach. Dat maakt haar natuurlijk perfecte reclame voor het merk en inspireerde mij om ook de stap te zetten naar een gezonde levensstijl.

Elkaar motiveren

Veel andere mensen waren ook door haar geïnspireerd om met het PS. food & lifestyle programma te beginnen. Ik ben namelijk samen met een groep gestart. De eerste week viel me een beetje tegen, ik moest er echt even inkomen. Maar daarna kreeg ik de smaak te pakken. Er is voldoende aanbod en variatie in de producten, waardoor het goed vol te houden is. Daarnaast merkte ik dat het eigenlijk heel fijn is om met een groep te starten, omdat we elkaar onderling continu bleven motiveren.

“Samen met iemand het programma volgen maakte het voor mij echt makkelijker”

De begeleiding

Ik vond de begeleiding van mijn coach super fijn. Mijn coach stond altijd voor mij klaar. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en werd altijd snel geholpen. Zij gaf me de tips en adviezen die ik op dat moment nodig had, waardoor ik gemotiveerd bleef. Ik heb tijdens het programma geleerd om voornamelijk op mijn porties te letten. Niet te veel te eten en te snacken. Vol is vol. Tijdens de wegingen zag ik steeds verschil met de vorige keer, wat me natuurlijke ook stimuleerde om dit eetpatroon vast te houden.

Ik voel me goed!

De begeleiding van mijn coach, de motivatie vanuit de groep, de fijne wegingen en het uitgebreide, gevarieerde assortiment aan producten heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik het programma succesvol heb doorlopen en 11 kg ben afgevallen! Ik ben heel blij en voel me echt goed.

Mijn tip

Kijk wat voor jou het beste werkt binnen het programma en ga ervoor. Zorg dat je iemand vindt om gezamenlijk mee te beginnen, dat maakte het voor mij echt makkelijker.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Chantal Verhoeven, 48 jaar "Duidelijk, smakelijk, gevarieerd én goed vol te houden*"

De begeleiding van mijn PS. food & lifestyle coach had ik echt nodig. Zij zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef, had goede tips en luisterde echt naar mij.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer