Carla Weling 50 jaar

PowerSlim en wandelen, geeft voor mij een goed resultaat!*

15 januari 2021 was voor mij de dag van de omslag, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik ben een werkende moeder van 50 jaar en heb twee geweldige kinderen. Maar helaas was ik niet blij met mezelf.

De zomervakantie foto’s van 2020 was het moment dat ik dacht: Ojee, dit kan echt niet meer. De spiegel was van tevoren al geen vriend van mij dus daar keek ik liever niet meer in.

Al van alles geprobeerd

Ik had al van alles geprobeerd maar nergens echt een resultaat en geloof mij dat werkt heel averechts. Tot ik op een dag mijn collega hoorde over PowerSlim. Ze was er dol enthousiast over. Goede resultaten en goed vol te houden. Daar gingen mijn gedachten weer: ‘Zou ik dit nog eens proberen?’.

Nadat ik me een aantal dagen verdiept had in PowerSlim en hierover gepraat had met mijn omgeving, heb ik de knoop doorgehakt. Via Facebook zocht ik contact met een coach bij mij in de buurt en maakte ik een afspraak met haar. Gelukkig kon ik al snel bij haar terecht.

Het PowerSlim gevoel groeide

Vrijdag 15 januari was het eerste kennismakingsgesprek. Ik was natuurlijk een beetje afwachtend en geloofde er nog niet helemaal in.

Na mijn lichaamsanalyse bleek het toch echt wel nodig te zijn om iets aan mijn gewicht te doen. Dat wist ik natuurlijk wel, maar hoe…

Ik had een fijn en duidelijk gesprek met mijn coach. Ze legde alles over het PowerSlim programma goed uit, en gaf me ook meer uitleg over mijn lichaam. Ze had alle tijd voor mij en het PowerSlim gevoel groeide. Met het starterspakket in de hand ging ik richting huis, en beginnen maar.

Het resultaat motiveerde

Het fijne van PowerSlim is dat alles per portie verpakt zit. Je hoeft niet lang na te denken wat zal ik pakken of is het niet te veel wat ik binnen krijg. Bij twijfel kon ik meteen contact opnemen met mijn coach.

De eerste week viel me reuze mee. Ik had geen honger en de meeste producten smaakte lekker. Nog beter was dat er na één week al een resultaat te zien was, dat motiveerde enorm. PowerSlim in combinatie met wandelen geeft voor mij een heel goed resultaat.

Ik kreeg er plezier in

Iedere week had ik een weegafspraak met mijn coach en spraken we de week door. Het was een super gevoel en ik kreeg erg zelfs heel veel plezier in. De weegschaal lachte me toe.

Ik voel me fit, zit lekker in mijn lichaam en vol energie. Gewoon super!! Tegen andere mensen die graag willen vermageren, zou ik willen zeggen dat PowerSlim een echte aanrader is.

Samen met mijn topcoach gaan we nu naar stabiliteit. Zorgen dat ik me zo blijf voelen. Nooit meer terug naar de persoon van vóór 15 januari. Gelukkig geeft een PowerSlim coach ook na het behalen van mijn doel nog een jaar lang nabegeleiding, zodat het me ook gaat lukken om mijn doel te behouden!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer