Winkelwagen
Terug

53 jaar

"Ondanks mijn leeftijd is het toch gelukt!*"

 De laatste jaren ben ik ieder jaar een beetje aangekomen. Nu ik 53 jaar ben, merk ik dat het steeds moeilijker is om af te vallen.

Ik zorgde ook niet zo goed voor mezelf. In de supermarkt kocht ik vaak makkelijk en slecht eten, met veel koolhydraten en suikers. Ik zat ook niet altijd goed in mijn vel, daardoor ging ik steeds meer suikers eten. Daar kreeg ik dan even een goed gevoel van, maar dat was altijd van korte duur.

Ik merkte aan mijn kleding dat ik steeds zwaarder werd en keek ook niet graag meer in de spiegel.

Ik kocht een weegschaal

Begin vorig jaar kreeg ik van verschillende mensen de opmerking of ik was aangekomen. Dat was voor mij de trigger om er iets mee te doen. Ik kocht een weegschaal en zag dat ik inmiddels over de 100 kilo woog. Ik schrok hier zo van en wist dat ik de keuze had: zo door blijven gaan of er iets aan doen.

Ik kan het nog steeds niet geloven

Ik ben op internet gaan zoeken naar een oplossing en kwam uit op de site van PS. food & lifestyle. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar een voedingscoach bij mij in de buurt. Ze belde me meteen terug om een afspraak te maken en ik voelde aan de telefoon al een klik.

In maart ben ik begonnen met het PS. food & lifestyle programma en een aantal maanden later bereikte ik mijn doel van -21 kg. Ik heb veel meer energie en voel me stukken beter. Ik kan het nog steeds niet geloven dat het ondanks mijn leeftijd toch is gelukt!

Vertrouwen in de toekomst

Door de hulp en steun van mijn PS. food & lifestyle coach houd ik het ook goed vol. Ze stimuleert me elke week om door te gaan. Ik heb vertrouwen in de toekomst en kan altijd terugvallen op mijn coach. Dat geeft me heel veel vertrouwen!

Mijn tip is: als je eraan toe bent om af te vallen, dan gaat het je ook lukken! Zoek een coach die bij de past. Als het mij lukt, dan lukt het jou ook!

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer